Κυριακή Μάιος 20 , 2018
Με την υποστήριξη του
Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης
της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 

 

ΤΕΙ Πάτρας

 • Προφίλ

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πατρών εντάσσεται στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Σύστημα της Ελλάδας και περιλαμβάνει τρεις Σχολές με 17 Τμήματα. Ειδικότερα, πρόκειται για:

  • Τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών που αποτελείται από 4 Τμήματα
  • Tη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας που αποτελείται από 7 Τμήματα και
  • Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας που αποτελείται από 5 Τμήματα

Το πτυχίο που χορηγείται από τα Τμήματα του Τ.Ε.Ι. Πατρών είναι βασικός τίτλος σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών σε ελληνικά ή ξένα Πανεπιστήμια.

 • Ο ρόλος του στο Έργο INSTALL

Το Τ.Ε.Ι. Πάτρας με την παράλληλη συμμετοχή του στις δράσεις ενημέρωσης καθώς και στην παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών και αποδεικτικών για την συμπλήρωση της Ενδιάμεσης και Τελικής Έκθεσης Προόδου του έργου έχει επωμιστεί δύο βασικές απαιτήσεις του έργου:

  • Υλοποίηση της web-based εφαρμογής εκμάθησης/«εξέτασης». Για να μπορέσει ο χρήστης να συμμετάσχει στο «παιχνίδι» πρέπει να συνδεθεί στο server και να καταχωρίσει τα στοιχεία του. Το παιχνίδι εξελίσσεται σε επίπεδα, σε καθένα από τα οποία ο χρήστης-παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με ερωτήσεις διαφορετικού τύπου και δυσκολίας. Όταν ένας παίκτης ολοκληρώσει τις ερωτήσεις ενός επιπέδου, μπορεί να δει τα αποτελέσματα. Για να μπορέσει να περάσει σε επόμενο επίπεδο πρέπει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του προηγούμενου.
  • o Υλοποίηση της εφαρμογής εκμάθησης/«εξέτασης» για κινητές συσκευές. Η διαδικασία είναι ίδια με την περίπτωση της web-based εφαρμογής, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Google Android.

 

Πρόγραμμα 5ης Ημερίδας

ImageΠρόγραμμα & Αίτηση

Κατεβάστε το πρόγραμμα της Ημερίδας και το Δελτίο Συμμετοχής:

Πρόγραμμα Εθνικού Συνεδρίου

ImageΠρόγραμμα & Αίτηση

Κατεβάστε το πρόγραμμα του Εθνικού Συνεδρίου και το Δελτίο Συμμετοχής: